Breintypen in de liefde en op het werk

[Update 10-2-2022: deze serie webinars heeft reeds plaatsgevonden. Je kan ze hier terugzien: Breintypen in liefde en werk]

Net zoals onze lichamen verschillen, zo hebben we een ieder ook een ander brein. Toch blijkt dat, wanneer je een breinscan maakt, er negen verschillende breintypen zijn. Hoe mensen leren, omgaan met hun emoties en wat hen motiveert hangt echter allemaal af van welk breintype iemand heeft. De meeste mensen hebben geen weet van deze breintypen en gaan er blind vanuit dat alle mensen hetzelfde zijn, ook al zeggen ze dat iedereen uniek is. Tegelijkertijd bepalen de breintypen van twee mensen onbewust de manier waarop ze met elkaar omgaan. Dat geldt zowel voor romantische relaties als op het werk.

Om die reden geef ik binnenkort tien webinars over het onderwerp “Breintypen in de liefde en op het werk”. Het eerste webinar is een algemene introductie van wat een breintype is. Vervolgens geef ik negen webinars waarin alle mogelijk combinaties van breintypen worden uitgediept, zodat je voor alle combinatie precies leert:

  • Wat zijn de belangrijkste valkuilen in een liefdesrelatie?
  • Wat is de handigste manier om met elkaar om te gaan op het werk?
  • Hoe je ervoor zorgt dat een romantische relatie tussen twee breintypen goed verloopt
  • Hoe je gebruik maakt van het ABC-model om ervoor te zorgen dat twee mensen elkaar de hoogte in stuwen in plaats van de put in duwen.
  • Hoe je het dertigjarenplan gebruikt om mensen op één lijn te brengen.

De webinars vinden op de volgende data plaats (1-1 betekent brein type 1 met brein type 1). Het webinar begint om 14 uur duurt in principe tot 15 uur, maar kan vanwege de vragen, opmerkingen en discussie wel eens uitlopen.

  • Maandag 13 september 2021: Algemene introductie breintypen en relaties tussen breintypen in het bijzonder
  • Maandag 4 oktober 2021: 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5
  • Maandag 11 oktober 2021: 1-6, 1-7, 1-8, 1-9, 2-2
  • Maandag 1 november 2021: 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 2-7
  • Maandag 8 november 2021: 2-8, 2-9, 3-3, 3-4, 3-5
  • Maandag 29 november 2021: 3-6, 3-7, 3-8, 3-9, 4-4
  • Maandag 6 december 2021: 4-5, 4-6, 4-7, 4-8, 4-9
  • Maandag 27 december 2021: 5-5, 5-6, 5-7, 5-8, 5-9
  • Maandag 17 januari 2022: 6-6, 6-7, 6-8, 6-9, 7-7
  • Maandag 7 februari 2022: 7-8, 7-9, 8-8, 8-9, 9-9

Mocht je een keer missen dan is er geen man overboord, want alles komt ook op NLPflix te staan. Om het makkelijk te maken, krijg je bij deze serie webinars ook gratis toegang tot NLPflix tot 1 maart 2022. Dan kan je alles terugzien of inhalen, maar heb je meteen ook toegang tot:

  • De Essentie van het Enneagram driedubbel DVD.
  • De Enneagramshow.
  • De opname van de workshop: het Neurogram® en het Viable System Model over hoe je breintypen kan gebruiken om mensen op de voor hun beste plek in de organisatie te zetten.

Je krijgt direct gratis toegang tot NLPflix zodat je je meteen kan inlezen en inkijken. Met recht zeg ik ook inlezen, want ook mijn nieuwste boek over breintypen “Het Neurogram® Handboek” krijg je gratis thuisgestuurd wanneer je meedoet met deze serie webinars. Want het beïnvloeden van andere mensen rekening houdend met hun breintype bouwt voort op zoveel meer. Dat alles vind je in de video’s op NLPflix en in het Neurogram® Handboek. Tenslotte krijg je ook nog een exemplaar van de Essentie van het Enneagram driedubbel DVD voor die mensen die liever naar een DVD kijken dan online.

Samenvattend, wanneer je je inschrijft voor deze serie webinars dan krijg je:

  1. Alle tien de webinars over het beïnvloeden van mensen aan de hand van hun breintypen.
  2. Direct gratis toegang tot NLPflix tot 1 maart 2022 (normaal gesproken minstens 50 euro).
  3. Gratis het Neurogram® Handboek thuisgestuurd (normaal gesproken 40 euro)
  4. Gratis de Essentie van het Enneagram driedubbel DVD thuisgestuurd (normaal gesproken 97 euro).

Het tarief voor het Neurogram® Handboek, het NLPflx abonnement, de DVD set en de reeks webinars is 150 euro inc 9% BTW. De webinars zullen via Zoom worden gegeven.

Voor de webinars is het handig om je eigen breintype te weten. Mocht je je eigen breintype nog niet kennen dan is de informatie die op NLPflix en in het Neurogram® Handboek staat meestal meer dan genoeg om je eigen breintype te vinden. Mocht dat niet zo makkelijk gaan dan kan je, nadat je je hebt ingeschreven voor deze reeks webinars, met 50% korting, maar zonder een tweede boek, een 1-op-1 sessie met mij boeken zodat we samen ontdekken welk breintype bij je past. 

Wanneer je je wil inschrijven, vul dan het onderstaande formulier in. Dan sturen we je de factuur toe en zodra die is voldaan sta je definitief ingeschreven, regel ik toegang tot NLPflix en sturen we je het boek en de DVD set toe. Als je het Neurogram Handboek reeds hebt, geef dat dan aan in het onderstaande formulier, want dan krijg je in plaats van het Neurogram® Handboek 40 euro korting op het tarief. Kortom, vergroot je eigen persoonlijke effectiviteit en schrijf je meteen in voor deze reeks webinars zodat je direct op NLPflix aan de slag kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *