Neurogram Type Uitzoek Sessie

Om alles over het Neurogram® te weten, is er het Neurogram® Handboek. Voor de duidelijkheid: je Neurogram® type is hetzelfde als je Enneagramtype. Alleen is het Neurogram® veel beter onderbouwd door gebruik te maken van de neurowetenschap van Cybernetic Big Five Theory. 

Bij twee van de drie mensen is hun Neurogram type zo overduidelijk dat zij hun type makkelijk uit het boek kunnen halen. Bij een van de drie ligt het echter een stuk subtieler. In die situatie kun je je type niet afleiden uit de zeer uitgebreide test die in het Neurogram® Handboek staat. In plaats daarvan kan alleen een Neurogram expert aan de hand van een diepte interview het juiste type vinden.

Het Neurogram Handboek

Uiteraard maken we dat graag mogelijk. Met het onderstaande systeem boek je zelf een afspraak in om online – via Zoom – je Neurogram Type te laten uitvinden door Joost van der Leij zelf. Het tarief hiervoor is 100 euro en het uitzoeken duurt tussen de 30-60 minuten, afhankelijk van hoe subtiel het in jouw specifieke situatie is. Omdat het heel handig is om daarna ook in het Neurogram® Handboek te bestuderen hoe je type precies in elkaar steekt, sturen we je een gratis exemplaar van het Neurogram® Handboek toe! In de boekhandel is dit boek, omdat het een groot en dik boek is, 40 euro, dus de Neurogram Type Uitzoek Sessie is een voordelige en laagdrempelige manier om met diepe innerlijke zekerheid je type te vinden.

Tijdens de Neurogram Type Uitzoek Sessie leer je niet alleen welk Neurogram type het beste bij jouw brein past, maar ook wat dit betekent op het vlak van:

  • Het stoppen van stress en meer ontspannen.
  • Meer geluk vinden door je hoofddeugd te doen in plaats van je hoofdzonde wat alleen maar pech oplevert.
  • Welke typische problemen bij je type passen en hoe je die het beste oplost.

Kortom, mocht je nog niet weten wat voor soort breintype je hebt, boek dan meteen een sessie. Met de onderstaande tool, maak je meteen zelf online de afspraak zodat de sessie ook goed in jouw schema past. Kennis van je eigen type is eigenlijk onontbeerlijk. Geen mens zou zonder die kennis moeten zijn. Dus, boek meteen een sessie en ontdek hoe je in elkaar steekt:  

See Online Booking Page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *