Breintype Awareness sessie

Enneagram handboek
Het Neurogram Handboek

Zoals altijd organiseren we de Breintype Awareness Sessie in de vorm van een leuke workshop om het idee dat mensen geen “persoonlijkheid” hebben maar een breintype meer bekendheid te geven. Het Neurogram® is het neurowetenschappelijke model voor breintypen dat is geïnspireerd door het Enneagram, maar gebaseerd op Cybernetic Big Five Theory.

Omdat Het Neurogram® model feitelijk drie fases behelst, duurt de Breintype Awareness Sessie drie uur. In het eerste uur doen we de drie vragen methode om in twee á drie vragen je breintype te bepalen. In het tweede uur gaan we aan de slag om in detail te kijken wat dit betekent voor hoe jij omgaat met tal van zaken zoals je emoties, macht en motivatie. Bovendien leer je welk gedrag typisch bij jouw breintype hoort. Je leert stresspatronen bij jezelf te herkennen. En je leert welke gedragspatronen tot ontspanning leiden. Je ontdekt wat je grootst valkuil is en hoe je die het beste kan vermijden. In het derde uur gaan we dieper in op Cybernetic Big Five Theory en wat dat betekent voor de psychische problemen waar elk type mee te maken heeft. 

Uiteraard krijgen alle deelnemers aan de Breintype Awareness Sessie een gratis exemplaar van Het Neurogram® Handboek. Voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud van dit prachtige boek, zie: Het Neurogram® Handboek. De korte samenvatting is, dat Het Neurogram® Handboek in drie delen precies dezelfde structuur volgt als de Breintype Awareness Sessie:

  1. Leren hoe je breintypen bepaalt.
  2. Leren wat dat vervolgens betekent voor jezelf en anderen.
  3. Leren wat de wetenschappelijke onderbouwing van het geheel is met Cybernetic Big Five Theory.

De logistieke details van deze bijzondere boekpresentatie zijn:

  • Locatie: NLP.amsterdam, Binderij 7-L, 1185 ZH in Amstelveen
  • Datum: zie formulier hieronder
  • Tijden: van 14 tot 17 uur
  • Tarief: 40 euro

Alle deelnemers krijgen dus een gratis exemplaar van Het Neurogram® Handboek. De prijs van Het Neurogram® Handboek is ook 40 euro online en in de boekhandel.

Wanneer je je wilt inschrijven voor de Neurogram Awareness Sessie vul dan het onderstaande formulier in. Inschrijven is 100% veilig omdat je altijd per email tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos kan annuleren. Kortom, doe mee met deze fantastische workshop en schrijf je meteen in:

We respect your email privacy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.